Dana 19. srpnja 2014. u večernjim satima, uoči blagdana svetog Ilije proroka, na Vidikovcu poviše sela Korita održano je III. pjesničko sijelo u čast don Juraja Gospodnetića – baš kao nekada, pod vedrim nebom. Pred publikom na otvorenom, Pjesničku večer je otvorio ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ gospodin Petar Galić uz nazočnost načelnika općine Grude gospodina Ljube Grizelja i predsjednika OO HDZBiH Bosanskog Grahova gospodina Krešimira Sarića, a pjesničko druženje vodio je je gospodin Tomislav Sarić Obljajski predsjednik Udruge za očuvanje povijesne i kulturne baštine Hrvata Bosanskog Grahova ”Dinara – Ponare” Zagreb, koja je uz udrugu ”Don Juraj Gospodnetić” Bosansko Grahovo bila organizator ovogodišnje manifestacije ”Dani svetog Ilije”.

Uz pjesnika Petra Vulića iz Splita, koji je ujedno i idejni pokretač ovakvih pjesničkih druženja, na pjesničkom sijelu sudjelovali su još i Tomislav Marijan Bilosnić iz Zadra, Ružica Soldo iz Širokog Brijega, Anita Martinac iz Mostara i Ante Nadomir Tadić Šutra iz Knina. Učenica OŠ Grahovo Anđela Rajić pročitala je pjesmu Danke Zelić iz Bosanskog Grahova.

U sklopu III. pjesničkog sijela proveden je natječaj za odabir najboljih literarnih radova za učenike od 6. do 9. razreda osnovnih škola HBŽ na temu ”Pozvan stvarati bolji svijet”.

Prvo mjesto osvojio je rad učenika Roberta Lekića iz Glamoča, drugo mjesto osvojio je učenik Franjo Zeko iz Drvara, a treće mjesto pjesnički uradak učenice Katarine Sučić iz Prisoja. Natječaj je vodila profesorica hrvatskog jezika Marina Perković iz OŠ Grahovo, a uz nju su u prosudbenom povjerenstvu bili Fabijan Lovrić pjesnik iz Knina i Tomislav Sarić Obljajski.

Zbirka pjesama s III. pjesničkog sijela u Koritima